Ολα τα Νέα

ΠΑΡ

Νοε

24

2017

ΣΑΒ

Ιουλ

08

2017

ΔΕΥ

Φεβ

20

2017

ΚΥΡ

Δεκ

04

2016

ΚΥΡ

Δεκ

04

2016

ΚΥΡ

Δεκ

04

2016

Τα καταστήματα maxwill's Επίσημος Χορηγός στην παράσταση "ΤΡ3ΙΣ & ΚΑΙΓΕΣΑΙ"

«Τρεις... και Καίγεσαι»‘’ Τι θα έκανες αν μπορούσες ... να επαναλάβεις την ζωή σου; ‘’

 

Τα maxwill's στη Τατιάνα Live

Τα maxwill's βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Τατιάνα Live ως καλεσμένοι για την παρουσίαση των καταστημάτων και των προϊόντων της, αλλά και ως χορηγοί της εκπομπής.Ευχαριστούμε την παρουσιάστρια της εκπομπής Τατιάνα Live κυρία Στεφανίδου για την θερμή φιλοξενία της.  

 

Αναβάθμιση υφιστάμενων επιχειρήσεων - Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ

Δύο νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ περιλαμβάνουν, πλέον, και τομείς που έως σήμερα ήταν αποκλεισμένοι, και πρόκειται να προκηρυχθούν έως το τέλος Μαρτίου.

Τα εκπαιδευτήρια Γιαννοπούλου βράβευσαν τη maxwill's pizza

Τα εκπαιδευτήρια Γιαννοπούλου βράβευσαν τα κατστήματα maxwill's pizza για την πολύτιμη προσφορά τους ως χορηγοί στην ημερίδα φιλαναγνωσίας που τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

H maxwill's pizza βραβεύθηκε απο την International MUAY BORAN Academy Hellas

H International MUAY BORAN Academy Hellas βράβευσε την αλυσιδα maxwills pizza για την χορηγία της και την πολύτιμη συμβολή  της στην ανάδειξη και προώθηση του Muay Thai Boran της ΙΜΒΑ στην Ελλάδα

 

Η maxwill's pizza χορηγός της Ακαδημίας Καράτε-Dojo Tatsuo Suzuki's

Η παραδοσιακή ομαδική φωτογραφία της αποστολής των αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στη σχολή της Ακαδημίας Καράτε-Dojo Tatsuo Suzuki's, με την χορηγία της αλυσίδας maxwill's pizza.